contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

100 Toernooiveld
Nijmegen-Midden, GE, 6525 EC
Netherlands

0651807581

Edwin Keulers is een no nonsense psycholoog en coach.

Coaching door een psycholoog versterkt je kracht en weerbaarheid. Daardoor ben je beter in staat om om te gaan met moeilijkheden en stressvolle gebeurtenissen die op je afkomen. Ook helpt coaching als je tegen grenzen aanloopt en je verder wilt ontwikkelen.

Ervaringen

ervaringen van cliënten:

Edwin is in mijn ogen een coach die altijd de kern weet te raken. In zijn aangename, lichte kantoor met uitzicht op lucht en bos creëert hij een sfeer die prettig en ontspannen is. Edwin is niet bang om je met jezelf te confronteren, en hij heeft bij mij meerdere keren feilloos de vinger op de zere plek weten te leggen, zonder dat ik me daarbij aangevallen voelde. Hij is in staat om zich zowel persoonlijk en betrokken als kritisch en meer op afstand op te stellen wanneer de situatie daarom vraagt. Ik verheugde me iedere keer op onze gesprekken.
— Vincent, hbo-docent
In je begeleiding ben je hartelijk en helder.
— docent middelbare school
Via de coachingsgesprekken met Edwin ben ik meer over mezelf en mijn eigen grenzen te weten gekomen. Ik weet nu dat ik bepaalde dingen sterk aanvoel en daar ook naar mag handelen. Vroeger probeerde ik die gevoelens weg te stoppen om problemen op mijn werk te vermijden. Nu ik ze uitspreek merk ik dat ik met veel meer zelfvertrouwen werk: ik weet waar ik voor sta
— beleidsmedewerker zorginstelling
Ik heb inzicht gekregen in mijn valkuilen en mijn sterke kanten. De gesprekken waren open, prettig en constructief. Het geloof in mijn kunnen is versterkt. Ik heb weer perspectief
— manager in vervoerssector


 

over mij:

Edwin keulers, psycholoog & coach

Sinds 1997 ben ik werkzaam als psycholoog en coach. Aanvankelijk in de revalidatie waar ik mensen leerde om het maximale uit hun mogelijkheden te halen en later in een eerstelijnspraktijk. Bij Arbo Unie werkte ik als psycholoog op het vlak van Arbeid en Gezondheid. Ik begeleidde mensen bij re-integratie na burnout, angstklachten, depressie of andere psychische problemen. Door coaching en training hielp ik mensen bij het maken van verdere stappen in hun leven en carrière.

In 2007 startte ik mijn eigen praktijk voor coaching en psychologie in Nijmegen. Ik richt me daarin zowel op werk als privé-zaken en het optimaal combineren van die twee. Klanten komen o.a. uit het (hoger/academisch) onderwijs, industrie en de zorgsector.

Ik werkte aan de hogeschool van Arnhem en Nijmegen als docent Toegepaste Psychologie op het vlak van coaching, begeleiding en training.

Regelmatig coach ik zelfstandig ondernemers en eigenaren in het midden en kleinbedrijf in hun ontwikkelingsproces op het vlak van (persoonlijk) leiderschap en keuzeprocessen rondom het bedrijf. Maar ook help ik mensen bij zingevingsvragen, vragen op het vlak van relaties en bij het verwerken van ingrijpende gebeurtenissen.

Nu en dan geef ik workshops en lezingen over (arbeid)psychologische thema's.