contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

100 Toernooiveld
Nijmegen-Midden, GE, 6525 EC
Netherlands

0651807581

Edwin Keulers is een no nonsense psycholoog en coach.

Coaching door een psycholoog versterkt je kracht en weerbaarheid. Daardoor ben je beter in staat om om te gaan met moeilijkheden en stressvolle gebeurtenissen die op je afkomen. Ook helpt coaching als je tegen grenzen aanloopt en je verder wilt ontwikkelen.

Welkom_bij_Coach_Nijmegen.jpg

Coach in Nijmegen

Een ervaren coach, gericht op werk of privé.

helder en effectief

 

Zoek je een coach in Nijmegen?

Ik bied begeleiding bij diverse coachingsvragen op het vlak van werk en privé-leven. Wellicht ben je manager of ondernemer en zoek je een onafhankelijk iemand die kritisch meedenkt. Of je wilt je leiderschapskwaliteiten versterken, je persoonlijke effectiviteit vergroten, beter leren communiceren. Ik kan je helpen als je duidelijker zicht wilt op je sterke en minder sterke kanten en hoe je je vaardigheden beter in kunt zetten. Maar ook als je vragen hebt op het vlak van je loopbaan, balans werk-privé of zingevingsvragen dan kunnen enkele gesprekken verhelderend en stimulerend werken.

 

Hoe ziet een traject eruit?

We beginnen met een intakegesprek van een uur. Hierin bespreken we de vraagstelling en de mogelijkheden. Hoe lang een coachingstraject duurt en hoeveel tijd er tussen de gesprekken zit is afhankelijk van de vraagstelling. Sommige cliënten zoeken hulp bij het uitzoeken van een vraag en zijn met enkele gesprekken, soms zelfs één gesprek, al goed geholpen. Anderen spreken enkele keren per jaar af om zichzelf scherp te houden en te toetsen of ze de ingeslagen weg kunnen en willen voortzetten.

 

Bel of mail voor een afspraak.

drs Edwin Keulers

registerpsycholoog NIP

 

info@edwinkeulers.nl

Toernooiveld 100

6525 EC Nijmegen

tel. 06 51 80 75 81