contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

100 Toernooiveld
Nijmegen-Midden, GE, 6525 EC
Netherlands

0651807581

Edwin Keulers is een no nonsense psycholoog en coach.

Coaching door een psycholoog versterkt je kracht en weerbaarheid. Daardoor ben je beter in staat om om te gaan met moeilijkheden en stressvolle gebeurtenissen die op je afkomen. Ook helpt coaching als je tegen grenzen aanloopt en je verder wilt ontwikkelen.

Coaching, iets voor jou?

 
 
 

Zoek je een psycholoog of coach in Nijmegen?

Edwin Keulers is een no-nonsense psycholoog en coach.

Coaching door een psycholoog versterkt je kracht en weerbaarheid. Daardoor ben je beter in staat om om te gaan met moeilijkheden en stressvolle gebeurtenissen die op je afkomen. Ook helpt coaching als je tegen grenzen aanloopt en je verder wilt ontwikkelen.

 

Wanneer coaching?

  • Wanneer je met een vraagstuk rondloopt waar je graag eens over zou sparren met iemand zonder verdere rol in je werk of privéleven
  • Wanneer je je eigen aanpak, sterke kanten en blinde vlekken wilt onderzoeken
  • Wanneer je in ontwikkeling wilt blijven als mens op je werk en daarbuiten 

...dan is een professionele sparringpartner een uitkomst. 

 

Een coach die aansluit

In de loop der jaren die ik werk als (arbeids)psycholoog en coach heb ik veel mensen met hele diverse vragen begeleid.

Ik luister, denk mee, sluit aan, spiegel en confronteer; niet top-down maar op gelijke hoogte. Met begrip voor de zaken waarmee je als persoon, als manager of als ondernemer kunt worstelen.

 

Wat kenmerkt mij als coach?

Mensen ervaren mij als empatisch en analytisch sterk. Soms confronterend maar ook enthousiasmerend. Vanuit mijn rol als (arbeids)psycholoog en coach ken ik veel bedrijven en hun culturen ook achter de schermen. Ik bekijk je vraag dan ook in de context. Door gebruik te maken van beeldspraak en humor help ik je om de grote lijn te zien en te relativeren. De helpende inzichten vertaal ik vervolgens met je naar toepassing in de praktijk. Doordat ik naast coach ook psycholoog ben, kan ik zo nodig en gewenst de verdieping in de gesprekken brengen of klachten herkennen waarbij een andere aanpak gewenst is.

Maar beter nog laat ik mijn cliënten zelf aan het woord.

 

Persoonlijke APK 

Gun jezelf een eerste kennismaking om te bekijken of coaching je goed zou kunnen doen. Onze auto brengen we jaarlijks naar de keuring. Voor onszelf kan het ook heel verfrissend zijn om, nu en dan, stil te staan bij ‘de staat waarin we verkeren’. Bewust worden van datgene wat al goed gaat maar ook waar je nog verder kunt komen. Zodat je na enkele gesprekken bewust bekwaam bent en soepel en in balans je weg weer kunt vervolgen.

 

Bel of mail voor een afspraak.

drs Edwin Keulers
registerpsycholoog NIP Arbeid & Organisatie

 

info@edwinkeulers.nl

Toernooiveld 100
6525 EC Nijmegen
tel. 06 51 80 75 81